Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, που θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει 6-10 Ιουλίου στην Ουγγαρία, συμπεριλήφθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος.

Η κλήση του στην Εθνική ομάδα για μία τόσο σημαντική διοργάνωση αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον νεαρό κολυμβητή του ΝΟΧ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για το συγκεκριμένο θέμα:

Στη σύνθεση της Εθνικής ομάδας κολύμβησης που θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 6 με 10 Ιουλίου στην Ουγγαρία συμπεριλήφθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος.

Ο 15χρονος κολυμβητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων «εξαργυρώνοντας» τις πολύ καλές του εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια θα λάβει μέρος στην πιο μεγάλη, μέχρι στιγμής, διοργάνωση στην καριέρα του κολυμπώντας για την κατηγορία των Εφήβων. 
Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, με τον Χανιώτη κολυμβητή ν’ αναμένεται ν’ αποκτήσει νέες παραστάσεις στην καριέρα του η οποία εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνολικά την αποστολή για την Ουγγαρία αποτελούν συνολικά 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες, που είναι οι εξής:

ΑΓΟΡΙΑ
Νίκος Σοφιανίδης, Δημήτρης Νέγρης, Θανάσης Κυνηγάκης, Θόδωρος Μπενεχούτσος, Στάθης Μάλαμας, Κώστας Μερετσόλιας, Παναγιώτης Μπολάνος, Απόστολος Παπαστάμος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Ηλέκτρα Λέμπλ, Ιωάννα Σαχά, Ελένη Κοντογεώργου, Νικολέτα Παυλοπούλου, Φιλιώ Ραυτοπούλου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook