Ενα ακόμη φωτογραφικό ντοκουμέντο της εκκωφαντικής αδιαφορίας των αρχών και της ασυδοσίας που επιδεικνύουν οι πωλητές λαΪκών αγορών.

Εξακολουθεί να μην ιδρώνει το αφτί της δημοτικής αρχής με τα όσα συμβαίνουν μετά την λαϊκή αγορά στα Παχιανά. Εκτός του ότι τα ωράρια λειτουργίας δεν τηρούνται, η οδός Μανουσογιαννάκηδων, μετά την αποχώρηση των πωλητών, μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Κηπευτικά, τελάρα και σκουπίδια πεταμένα στη μέση του δρόμου ή στην καλύτερη περίπτωση πάνω στο πεζοδρόμιο. Εκτός από την άσχημη εικόνα, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, η δυσοσμία είναι έντονη και οι μύγες κάνουν πάρτι πάνω από σαπισμένα ζαρζαβατικά.

“Ντροπή. Υπάρχει δήμος”, διερωτάται αναγνώστης του Flashnwes.gr και κάτοικος της περιοχής που στις 18:30, τρεισήμιση ώρες μετά τη λήξη της λαϊκής, αντίκρισε τις παρακάτω εικόνες. Δεν είναι πρώτη φορά που δημότης καταγγέλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.  Δείτε άλλωστε σχετικά άρθρα του Flashnews.gr  στις 14 Απριλίου   και στις 11 Μαΐου,

Μετά τη λήξη της λαϊκής στις 15:00,  οι πάγκοι θα πρέπει να αδειάζουν άμεσα για να περάσουν μετά οι δημοτικοί υπάλληλοι με τις σκούπες και το μηχάνημα με τη βούρτσα ώστε να καθαριστεί ο δρόμος.

Σήμερα,  18/5, ώρα 18:30 ένα ακόμη φωτογραφικό ντοκουμέντο της εκκωφαντικής αδιαφορίας των αρχών και της ασυδοσίας που επιδεικνύουν οι πωλητές λαΪκών αγορών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook