Οι εγγραφές για το 1ο συνέδριο για τα δεδομένα έχουν ξεκινήσει. Δείτε πως μπορείτε να συμμετέχετε στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης, ανακοινώνει σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να εγγραφούν στο 1o Συνέδριο για τα Δεδομένα «Data Driven World», που θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου από την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου, ότι παράλληλα με την ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου  http://uocpga.gr/ddw/, εγγραφές μπορούν να κάνουν και στα παρακάτω σημεία στην πόλη του Ηρακλείου:

1. Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, Οδός Ανδρόγεω

2. Επιμελητήριο Ηρακλείου, Οδός Κορωναίου

3. Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Οδός 1821

Η πρώτη θεματική αφορά στις κοινωνικές επιστήμες, την έρευνα, την οικονομία, την πολιτική, τη δημοσιογραφία, την πληροφορική, την επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν πάνω σε τεχνικές απόκτησης και επεξεργασίας Δεδομένων καθώς και στην άρτια παρουσίαση και σύνοψή τους.

Η δεύτερη θεματική αφορά στη Δημόσια Υγεία και τα Οικονομικά της Υγείας. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν μέσα από σύντομες διαλέξεις σε επαφή με τους δείκτες υγείας, τον τρόπο αξιολόγησης των Συστημάτων Υγείας και για το πως η αξιοποίηση των Δεδομένων Υγείας βοηθά την Οικονομία και τη βελτίωση της κατάστασης υγείας του πληθυσμού. Με τα τεχνικά σεμινάρια που ακολουθούν οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πώς να αποκτήσουν, να επεξεργασθούν και να παρουσιάσουν τα Δεδομένα Υγείας.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook