Την αγωνία τουλάχιστον έξι ανθρώπων που αναζητούσαν απεγνωσμένα δουλειά εκμεταλλεύτηκε ένας απατεώνας, που ζητούσε χρηματικές «εγγυήσεις» για να εξασφαλίσει την πρόσληψή τους ως οδηγούς σε εταιρεία που είχε αναλάβει τη μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού σε στρατιωτικές μονάδες της Λάρισας!

Ο αδίστακτος 45χρονος παρίστανε τον τον εκπρόσωπο μιας ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και εξαπατούσε τους τελευταίους δυο μήνες τα ανυποψίαστα θύματά του, ζητώντας τους να του δώσουν τα χρήματα και αντίγραφα των διπλωμάτων οδήγησης για να προχωρήσει την πρόσληψή τους. Όταν κάποιος υποψιάστηκε ότι τον κορόιδευε, ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσημείωσαν τα χρήματα τα οποία θα του παρέδιδε.

Ο 45χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μόλις τα πήρε και, κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν πέντε φωτοαντίγραφα αδειών ικανότητας οδήγησης που ανήκαν στα προηγούμενα θύματά του. Από αυτά και άλλον ένα πολίτη, είχε εισπράξει συνολικά 710 ευρώ, όπως προέκυψε από την προανάκριση που συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απάτες κατά συρροή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook