Απόλυτα επιτυχημένη ήταν ακόμα μία χρονιά η διοργάνωση των “Κορίσσιων” διασυλλογικών αγώνων Κανόε Καγιάκ, που πραγματοποιήθηκαν 14-15 Μαΐου, στην πανέμορφη Λίμνη Κουρνά.

Αναλυτικά το “πλούσιο” ρεπορτάζ του ΝΟΧ για τους αγώνες:

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου οι 17οι διεθνείς «Κορίσσιοι» διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ. Η πανέμορφη λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου αποτέλεσε για μια ακόμη φορά το κέντρο αθλητισμού για 150 σχεδόν αθλητές και αθλήτριες από 12 συνολικά Σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, ανάμεσά τους και των Special Olympics Hellas.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα που αναδεικνύονται από τη φετινή διοργάνωση είναι τα εξής δύο:
• Η προοπτική να διεξαχθούν την επόμενη χρονιά οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics στον ίδιο χώρο, τη λίμνη Κουρνά, ζήτημα που συζητήθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας στα Χανιά, του προέδρου των Special Olympics Hellas, κ. Διονύσιου Κοδέλα.
• Η αδελφοποίηση που αποφασίστηκε να υπάρξει τη νέα χρονιά μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και που συνεπάγεται μία πιο στενή συνεργασία.

Ο Ναυτικός Ομιλος κατάφερε να συγκεντρώσει σε σύνολο 71 μετάλλια (26 χρυσά, 20 ασημένια και 25 χάλκινα) επιβεβαιώνοντας την πολλή καλή κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές-τριες του, όταν άλλωστε πρόσφατα πέντε εξ αυτών κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Κάνοε Καγιάκ.

Οι αγώνες, ειδικότερα την Κυριακή 15 του μήνα διεξήχθησαν κάτω από συνεχή βροχόπτωση, αλλά αυτό το γεγονός δεν επηρέασε τους αγωνιζομένους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι 17οι «Κορίσσιοι» αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Τμήματος Κάνοε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης σημείωσε ότι, «σε ένα μαγεμένο τοπίο ολοκληρώθηκαν μαγεμένοι αγώνες», προσθέτοντας ότι, «από καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν και συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων. Η χαρά καθρεπτίζεται στα πρόσωπα των αθλητών οι οποίοι μαγεμένοι από το τοπίο που προσφέρει η λίμνη Κουρνά, το σήμα κατατεθέν του Δήμου Αποκορώνου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου και οι ίδιοι να το απολαύσουν».

Στη συνέχεια ο κ. Κουκιανάκης ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας πως: «Αποδεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά την πρόταση που μας έγινε από την πρόεδρο του ΝΟΧ αλλά και τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas προκειμένου να συντελεστούν ει δυνατόν του χρόνου στη λίμνη Κουρνά οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θεωρώ ότι ο Δήμος Αποκορώνου εκ των ων ουκ άνευ μπορεί να το αγκαλιάσει, θα το προωθήσει, θα συνεργαστεί με όλους και θεωρώ ότι θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κυρία Χαρά Πράπα – Μυλωνάκη δήλωσε: «Είχαμε την μεγάλη χαρά εκτός από το να καλωσορίσουμε τους παράγοντες, τους προπονητές και τους αθλητές των σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες, να φιλοξενήσουμε μαζί με τον δήμαρχο Αποκορώνου, τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas μαζί με τους διευθυντές προγράμματος και την διευθύντρια των Special Olympics. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τα Χανιά, για το Δήμου Αποκορώνου αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στα καλέσματα και στο έργο το οποίο παράγεται μέσα από τον δικό μας Ομιλο για αυτά τα παιδιά με τις ειδικές ικανότητες και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στις προκλήσεις του μέλλοντος. Ευχαριστώ όλους τους τοπικούς παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο να γίνουν οι αγώνες πραγματικότητα με τις χορηγίες τους, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων. Στους επόμενους αγώνες που θα διοργανώσει το Τμήμα Κάνοε Καγιάκ θα υπάρξει αδελφοποίηση μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ».

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΕΦΟΡΟΥ

Από την πλευρά του, ο βοηθός εφόρου του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης τόνισε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τους αγώνες κανόε καγιάκ στην λίμνη Κουρνά. Η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αποκορώνου, του ΝΟΧ, του Συλλόγου Γονέων άλλα και όλων των χορηγών, μας έδωσε το παραπάνω αποτέλεσμα και πέρα από την ηθική ικανοποίηση που εισπράξαμε όλοι μας, μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ακούσαμε με χαρά από τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, κ. Διονύσιο Κοδέλα και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη την προοπτική να διεξαχθούν την επόμενη χρονιά οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics στην πανέμορφη λίμνη Κουρνά ,καθώς επίσης και την ανακοίνωση από την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κυρία Χαρά Πράπα – Μυλωνάκη για την αδελφοποίηση που αποφασίστηκε να υπάρξει με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου μας για την επιτυχία να συγκεντρώσουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό μεταλλίων, αλλά και στους γονείς για την συμπαράστασή τους».

Ο ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ

Εκ μέρους των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου, ο Τάσος Μελεμενής δήλωσε: «Οι αγώνες ήταν πολύ ωραίοι και είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά τη δική μου συμμετοχή. Για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που θα έχω αυτή την ευκαιρία. Πέρσι δεν προέκυψε να πάμε στους αγώνες λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων, αλλά φέτος ελπίζω ότι θα το καταφέρουμε.

Οι αγώνες είναι στη Βουλγαρία και την Λευκορωσία, δεν έχω ξαναπάει και θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος. Ως Ναυτικός Όμιλος, το Τμήμα Κανόε Καγιάκ έχει πολλές και μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και όχι μόνο. Επίσης το σημαντικό είναι ότι ειδικότερα φέτος υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ καλό».

ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Παράλληλα, στη λίμνη Κουρνά πραγματοποιήθηκαν αγώνες Special Olympics, με τον Ναυτικό Όμιλο να κατακτά 13 μετάλλια (4 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα).

Σε ερώτηση για το έργο που επιτελεί ο ΝΟΧ με το Τμήμα Ειδικής Άθλησης, ο κ. Κοδέλας απάντησε: «Η κυρία Χαρά Μυλωνάκη είναι η ψυχή του Ομίλου, την οποία είχα επίσης την χαρά να γνωρίσω σε αυτούς τους αγώνες. Το έργο που έχουν επιτελέσει είναι μοναδικό, με αφοσίωση και ενθουσιασμό και πάντοτε σε στενή συνεργασία μαζί μας έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πραγματικά, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αυτή την πολλή στενή συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων η οποία, αυτονόητα, θα εξακολουθήσει να είναι ακόμα πιο στενή και στο μέλλον», κατέληξε ο κ. Κοδέλας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο. Χανίων είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 200μ. Α’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ2 Νεανίδων 200μ.
Τσουπάκης Χρήστος Κ1 Παίδων 200μ. Β’ Σειρά
Κουριδάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης / Τσουπάκης Χρήστος Κ2 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Μελεμενής Αναστάσιος / Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ2 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Αντωνίου Μαγδαληνή Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Πολυχρονάκης Σπυρίδων / Φραγκόπουλος Γεώργιος Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Σώκου Δέσποινα Κ1 Νεανίδων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Νεανίδων 200μ. Α’ Σειρά
Κέκελου Αθηνά / Σαράντου Κων/να Κ2 Γυναικών 200μ.
Σώκου Δέσποινα Κ1 Κορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Κορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης / Τσουπάκης Χρήστος Κ2 Παίδων 200μ.
Σώκος Αντώνιος / Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Μαγδαληνή Αντωνίου / Μελεμενή Μαρία Κ2 Παγκορασίδων 200μ.
Κέκελου Αθηνά Κ1 Γυναικών 200μ.
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Διακάκης Νικόλαος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Παίδων 5000μ.
Ασημακόπουλος Χρήστος / Διακάκης Νικόλαος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή / Σώκου Δέσποινα Κ2 Κορασίδων 200μ.
Μαυρομάτη Μυρσίνη Κ1 Προαγωνιστική Κορίτσια 200μ.

Ασημένια μετάλλια
Μελεμενή Μαρία Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Μπυράκη Ασπασία / Σισκάκη Μαριέλντα Κ2 Γυναικών 200μ.
Δερμιτζάκης Μάξιμος / Κουργιαντάκης Στυλιανός Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης / Ποντικάκης Κυριάκος Κ2 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Σώκος Αντώνιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Σηφάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 Προαγωνιστική Κορίτσια 200μ.
Μαρία Μελεμενή Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ1 Παμπαίδων 4000μ.
Τιαντιούκας Ιωάννης / Κοπάσης Ευάγγελος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Πολυχρονάκης Σπυρίδων Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Δερμιτζάκης Μάξιμος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Σαράντου Κων/να Κ1 Γυναικών 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος / Κουριδάκης Ιωάννης Κ2 Παίδων 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος / Κουριδάκης Ιωάννης Κ2 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Πολυχρονάκης Ελευθέριος Κ1 Παιδων 200μ. Β’ Σειρά
Ασημακόπουλος Χρήστος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Παίδων 5000μ.
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Εφήβων 5000μ.

Χάλκινα μετάλλια
Καπής Ευτύχιος / Κονταξάκης Παρασκευάς Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Μαυρομάτης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος / Μελεμενής Αναστάσιος Κ2 Ανδρών 200μ.
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 5000μ.
Ξυρουχάκης Μανούσος / Τραϊτόρος Βασίλειος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Παπασταματάκη Μαριάνα Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Εφήβων 5000μ.
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ2 Κορασίδων 200μ.
Τιαντιούκας Ιωάννης Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Κουριδάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων 5000μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Καράκη Κλειώ / Δρακάκη Ιωάννα Κ2 Παγκορασίδων 200μ.
Σηφάκης Γεώργιος / Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ2 Παίδων 200μ.
Κερασιώτης Παναγιώτης / Ξηρουχάκης Εμμανουήλ Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Κορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Ζουλάκη Αντωνία / Βεργανελάκη Ευσταθία Κ2 Γυναικών 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Νεανίδων 200μ. Α’ Σειρά
Καράκη Κλειώ Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Σηφάκης Γεώργιος / Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ2 Εφήβων 200μ.
Ρέγκας Αιμίλιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Παιδων 200μ. Β’ Σειρά
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 200μ. Α’ Σειρά
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

4η θέση
Τζανακόπουλος Ιωάννης / Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ2 Ανδρών 200μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Εφήβων 5000μ.
Καράκη Κλειώ Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Καπής Ευτύχιος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Τζαμαντάκη Μαρία Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Τσουπάκης Χρήστος Κ1 Παίδων 5000μ.
Δραμηλάρης Μιχαήλ / Μαυρομάτης Μιχαήλ Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Κοπάσης Ευάγγελος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Φραγκόπουλος Γεώργιος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Δρακάκη Ιωάννα Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Δραμηλάρης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Κερασιώτης Παναγιώτης Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Ξυρουχάκης Εμμανουήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Παίδων 200μ. Β’ Σειρά
Σώκου Δέσποινα / Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ2 Νεανίδων
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

5η θέση
Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ1 Κορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Δανδουλάκης Ιωάννης / Δανδουλάκης Ερωτόκριτος Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Γεραιουδάκης Γεώργιος / Απλαδάς Κωνσταντίνος Κ2 Παίδων 200μ.
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Κουργιαντάκης Στυλιανός Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Κονταξάκης Παρασκευάς Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Βεργανελάκη Ευσταθία Κ1 Γυναικών 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος Κ1 Παίδων 5000μ.
Σώκος Αντώνιος Κ1 Παμπαίδων 4000μ.
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Εφήβων 5000μ.
Ξυρουχάκη Αγλαΐα Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Σωκού Δέσποινα Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Τραιτόρου Ελένη Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Στρατουδάκης Νικόλαος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

6η θέση
Ρέγκας Αιμίλιος / Αναστασάκης Παντελεήμων Κ2 Παίδων 200μ.
Στρατουδάκης Νικόλαος / Παπασταματάκης Γεώργιος Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Μαυρογένης Εμμανουήλ / Τραϊτόρος Ιωάννης Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Δρακάκη Ιωάννα Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Δανδουλάκης Ερωτόκριτος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Ζουλάκη Αντωνία Κ1 Γυναικών 200μ.
Παπασταματάκης Γεώργιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Παυλουδάκης Βασίλειος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Μπονατάκης Γεώργιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. γ’ Σειρά
Δανδουλάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Ξυρουχάκης Μανούσος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.

7η θέση
Σηφάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 5000μ.
Τραϊτόρος Ιωάννης Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά

8η θέση
Δραμηλάρης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 4000μ.

9η θέση
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 5000μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SPECIAL OLYMPICS


Χρυσό μετάλλιο

Γαροφαλάκης Κωνσταντίνος / Partner: Κουριδάκης Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Α’ Σειρά
Κουτσογιαννάκη Μαρία / Partner: Μελεμενή Μαρία Κ2 UNIFIED 200μ. Β’ Σειρά
Νικολάκης Παντελεήμων ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά
Δημήτρης Χουδαλάκης ΤΚ1 200μ. Ε’ Σειρά

Ασημένιο μετάλλιο
Πετρόχειλος Κυριάκος / Partner: Πολυχρονάκης Ελευθέριος ΤΚ2 UNIFIED 200μ. Α’ Σειρά 200μ.
Σκαραντωνάκη Νατάσσα / Partner: Τζανακοπούλου Μαγδαληνή ΤΚ2 UNIFIED 200μ. Α’ Σειρά
Νικολάκης Παντελεήμων / Partner: Αντωνίου Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά
Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

Χάλκινο μετάλλιο
Δασκαλάκης Κωνσταντίνος / Ρούσσος Κοτσιφάκης ΤΚ2 200μ. Α’ Σειρά
Δασκαλάκης Κωνσταντίνος ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά
Παντελάκης Βαγγέλης / Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ2 200μ. Β’ Σειρά
Ραϊσάκης Βασίλης / Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ1 200μ. Γ’ Σειρά
Κλωνιζάκης Ιωάννης / Partner: Κουτσοποδιώτης Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά

4η θέση
Παντελάκης Βαγγέλης ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά
Μυλωνάκης Γεώργιος / Partner: Δραμηλάρης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά

5η θέση
Κοτσιφάκης Ρούσσος ΤΚ1 200μ. Α’ Σειρά
Ραϊσάκης Βασίλης ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook