Αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ. Επαιξε όσο έπρεπε, σκόραρε νωρίς και κέρδισε την πολυπόθητη άνοδο στην Football League.

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική και με το τελικό 1-0, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες αφήνοντας πίσω την κακή παρένθεση της τριτης κατηγορίας.

Ο Φωστήρας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Χαλκιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν τέτοια που να δείχνει ότι ο αντίπαλος του αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ομάδα του Ταύρου πάλεψε αρκετά το παιχνίδι ωστόσο ήταν φανερό ότι δεν υπήρχαν ούτε οι δυνάμεις, ούτε τα ψυχικά αποθέματα για να το γυρίσει.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μήτσιου, ακολούθησαν στιγμές φρενίτιδας από 9.000 κόσμο που κατέκλησε τις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" πανηγυρίζοντας την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες!

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (74' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης (80' Γκούμας), Πόποβιτς (90' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης (16' Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματσίδης (46' Στάμος), Κόπελας, Όγκμποε, Καϊμακούδης (61' Ζαγοριανός), Ντάφλας