Δημόσια συγγνώμη ζητά ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  από όσους παρέσυρε με την απόφασή του να πολιτευτεί στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωστής Μπαλοθιάρης,  ο οποίος στην επιστολή του δηλώνει τέως δημοτικός σύμβουλος, τέως πολιτευτής ΣΥΡΙΖA και τέως γραμματέας της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Αφού ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από όσους παρέσυρα με την απόφαση μου να πολιτευθώ στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να καλέσω από την μεριά μου όλους τους Γεραπετρίτες να δώσουν το παρόν στις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν 1η του Ιούνη ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν μπορούν να μας αγνοούν και να μας εμπαίζουν πια.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας γίνεται σαφές ότι ο εμπαιγμός στην κοινωνία της Ιεράπετρας από όλες τις κυβερνήσεις δεν έχει τέλος. Προφανώς και καταδικάζω απερίφραστα τους προπηλακισμούς στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου Γιώργου αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο λυπηρό να βλέπεις τους πρώην συντρόφους που σκίζαμε μαζί τα ιμάτια μας κραυγάζοντας πως το αγαθό της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο λίγους μόνο μήνες μετά να επικαλούνται τη δημοσιονομική πολιτική και τις χρονοβόρες διαδικασίες του δημοσίου (που επίσης θα ξηλώναμε την επόμενη μέρα) απαξιώνοντας και αδιαφορώντας για μια ολόκληρη πόλη.
 
Αφού ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από όσους παρέσυρα με την απόφαση μου να πολιτευτώ στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελα να καλέσω από την μεριά μου όλους τους Γεραπετρίτες να δώσουν το παρόν στις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν 1η του Ιούνη ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν μπορούν να μας αγνοούν και να μας εμπαίζουν πια. Το δικαίωμά μας στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και η πλήρης λειτουργία του Νοσοκομείου μας είναι αδιαπραγμάτευτα! Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook