Το Σάββατο στις 21 Μαΐου στις 20.30 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων έγινε η απονομή των βραβείων που προέκυψαν από τον διαγωνισμό ζωγραφικής που είχε προκηρυχθεί από τον Ι.Ο.Χ. σε συνεργασία με το Τμ. Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δ. Χανίων, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Μέρας της Θάλασσας με θέμα “Θάλασσα- Ιστιοπλοΐα”. 

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό από τους μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων ήταν συγκινητική. Τα έργα όλων των μαθητών που ξεπερνούσαν τα διακόσια, εκτέθηκαν στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού, στο Νεώριο Μόρο, από τις 18 έως και τις 22 Μαΐου.

Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκαν και παρέδωσαν τα βραβεία ο Νίκος Ζαχαριουδάκης Έφορος Ιστιοπλοΐας  Τριγώνου, η Κατερίνα Ζομπανάκη, Προϊσταμένη του Τμ. Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η Λίνα Ψούνη Προϊσταμένη του Τμ. Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δ. Χανίων, η Μυρτώ Κοντομιτάκη  μουσειολόγος και η Κάλλια Σωτηράκη Γεν. Υπεύθυνη του Τμ. Πολιτισμού του Ι.Ο. Χανίων.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν από την πλευρά του Ι.Ο. Χανίων προς όλους τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, στους δασκάλους και στους γονείς τους και ανανεώθηκε το ραντεβού με τους μικρούς μαθητές για την επόμενη χρονιά. 
Τα ονόματα των μαθητών και οι διακρίσεις τους είναι τα παρακάτω:

Πρώτο βραβείο (δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας): Γιώργος Ευθυμάκης 

Δεύτερο βραβείο (έξοδος με ιστιοπλοϊκό σκάφος): Λευτέρης Βέρδος, Αθηνά Καστρινάκη, Στέφανος Κουκουνάκης, Ιωάννης Συγγελάκης, Μαίρη Σχοινοπλοκάκη

Τρίτο βραβείο (έξοδος με ιστιοπλοϊκό σκάφος): Γεωργία Αθανασάκη, Παύλος Βαλυράκης, Γιάννης Κλωνιζάκης, Γιάννης Μπουρνέτας, Ραφαέλα Παπαδογιωργάκη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook