Το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς του Ο.Φ. Ιεράπετρας ήταν και το… φαρμακερό, αφού συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη των πρωταθλητών Λασιθίου, απέναντι στον Άρη (2-0).

Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με ΙΝΚΑ και ΠΟΑ ήταν πιο εύστοχη και κατάφερε να αναπτερώσει τις ελπίδες της για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο 18’ ο Χρυσοφάκης έκανε ατομική προσπάθεια και προ του Βογιατζιδάκη “έσπασε” την μπάλα στον Ξαγοράρη, που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0. Ο ΟΦΙ συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά έπρεπε να φτάσει το ματς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να εδραιώσει τη νίκη του, με πέναλτι του Χρυσοφάκη. Η παράβαση είχε δοθεί για ανατροπή του Σταχτιάρη από τον Καψαλάκη.

Το ματς είχε τρεις κόκκινες, στο 90’ αποβλήθηκαν για διαπληκτισμό οι Τοψιδέλης και Μπερνιδάκης, ενώ στη φάση του πέναλτι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Καψαλάκης.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Αντ. Δασκαλάκης-Μιχ. Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Δασκαλάκης (68’ λ.τρ. Φρουζάκης), Ι. Μίγγας, Τζελέπης, Σταχτιάρης, Χριστάκης, Κόλεφ (62’ Πετάσης), Τοψιδέλης, Χρυσοφάκης, Ξαγοράρης (75’ λ.τρ. Φιλιππάκης).

Άρης Ρεθύμνου (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίργια (46’ Μπερνιδάκης), Θεοδωρομανωλάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος (77’ Κουρνιανός), Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης, Βελονάκης, Μουλίτσας (63’ Κραβαρίτης).

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook