Θετική ήταν η έκβαση της συνάντησης του Σωματείου Καθαριστριών χθες Τετάρτη 25 Μαΐου με τον διοικητή των Νοσοκομείων ΠΑ.Γ.Ν.Η -ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ κο.Τασόπουλο αφού δεσμεύτηκε προσωπικά τόσο για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας των ήδη απασχολούμενων στην καθαριότητα των δυο νοσοκομείων όσο και για την συνέχεια της συνεργασίας με το Σωματείο ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια των αποτελεσμάτων .

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του Σωματείου Καθαριστριών αναφέρεται:

"Ο Κο. Τασόπουλος σεβόμενος την αγωνιά των εργαζομένων δέχτηκε να μας συναντήσει σήμερα και να μας διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την ανάρτηση της προκήρυξης.

Μας διαβεβαίωσε λοιπόν ότι ο αριθμός των ατόμων αν και δεν αναφέρεται στην προκήρυξη θα υπερβαίνει το σύνολο αυτών που απασχολούνται τώρα με τον εργολάβο ,αλλά και ότι πρώτη προτεραιότητα στην επιλογή των ατόμων θα έχουν οι ήδη εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δυο Νοσοκομείων.

Το Σωματείο καθαριστριών και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία και θα παρεμβαίνει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο .

Είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα στους εργαζομένους στην καθαριότητα των δυο νοσοκομείων και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα τους .

Δεν σταματάμε να διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους στα δημόσια Νοσοκομεία ."