Κατάγματα στο κεφάλι αλλά και στην δεξιά κλείδα φέρει το σώμα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, έπειτα από 34 ημέρες εξαφάνισης.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή η σορός της άτυχης γυναίκας, φέρει ένα ρωγμώδες κάταγμα μεγαλύτερο των 20 εκατοστών στο πάνω μέρος του κεφαλιού, ένα ακόμα κάταγμα στους κροτάφους, ένα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ένα στην δεξιά κλείδα.

Επιπλέον το γεγονός ότι η γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη και χωρίς εσώρουχο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να έπεσε θύμα βιασμού και συγκεκριμένα έχει στρέψει τις υποψίες σε τυχόν εμπλοκή του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Η 69χρονη  συνταξιούχος είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa, όταν έφυγε από το σπίτι της το Νέο Ηράκλειο για τις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Την υπόθεση εξαφάνισης είχε αναδείξει στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε δεχθεί τηλεφώνημα από υπάλληλο γνωστού σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, ο οποίος δήλωσε πως στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε. Όχι όμως και η αγνοούμενη γυναίκα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης χθες το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο του σουπερμάρκετ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται, αφού η έντονη δυσοσμία κίνησε την περιέργεια εργαζομένων ενώ υπήρξαν και διαμαρτυρίες πολιτών στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου είχε εντοπιστεί στον δευτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, ενώ το πτώμα της εντοπίστηκε στο τρίτο, το οποίο δεν ήταν ενεργό, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήξερε πως να κινηθεί στο χώρο και πως να κρύψει το θύμα του.

Η Αγραφιώτου ήταν καθηγήτρια Γαλλικών και για χρόνια διευθύντρια της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της Αγροτικής Ασφαλιστικής, ένα πόστο για το οποίο πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια

Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στον πολιτισμό και τη γαλλική γλώσσα. Μάλιστα στο αυτοκίνητό της είχαν βρεθεί γαλλικά περιοδικά. 

Όπως είχε μεταδώσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», η 69χρονη συνήθιζε να πηγαίνει σχεδόν καθημερινά για καφέ στον φούρνο «Βενέτη» που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της. Όπως είπε στην κάμερα του «Τούνελ» υπεύθυνη του καταστήματος, δεν πέρασε από εκεί το πρωί που εξαφανίστηκε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία στις κάμερες ασφαλείας.

Υποστήριξε ακόμα πως το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να ανταλλάξει χαρτονομίσματα και την περιέγραψε σαν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook