Συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και αντιπροσωπεία μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου στην Λότζια.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος  κ. Λευτέρης Αντωνακάκης, ο Ταμίας κ. Γιώργος Βαλεργάκης και ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου κ. Γιώργος  Μουστάκας.

Από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης και η εντεταλμένη Σύμβουλος Δημόσιας Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη -Καλογεράκη.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν γενικώς στην εύρυθμη Λειτουργία της ΒΙΠΕ,  της αρμοδιότητας του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα τα προβλήματα πρόσβασης από την Οδό Μαυσώλου και τις άλλες συνδέσεις της ΒΙΠΕ (Πρασσά-Κόμβος Καλλιθέας). Πέραν της ενημέρωσης αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή συνάντηση εργασίας με τον ΟΑΚ , την Περιφέρεια Κρήτης, την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΣΕΒΠΗ.

Επιπροσθέτως, τέθηκε το θέμα κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης της Μαυσώλου, αλλά και ασφαλτόστρωσης της. Ο Δήμος δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου,  δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας μέχρι το φθινόπωρο. Συμφωνήθηκε τέλος να συνεχίσει η καλή συνεργασία που έχει ξεκινήσει μεταξύ Δήμου και ΒΙΠΕ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook