Ευρεία σύσκεψη για το Master Plan των Ενετικών Τειχών την Δευτέρα 30 Μαΐου

Νέα συνάντηση είχε την Παρασκευή 27 Μαΐου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Γιάννη Δανδάλη, τον πρόεδρο του ΟΑΑ Ηράκλειο κ. Μιχάλη Δελάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Εργοτέλη κ. Γιώργο Στειακάκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης.Τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς.  

Η συζήτηση αφορούσε το Master Plan που έχει καταθέσει ο Δήμος Ηρακλείου για χρήση των Ενετικών Τειχών καθώς και τις αντιρρήσεις της Αρχαιολογίας για τη θέση των αθλητικών εγκαταστάσεων μέσα σε αυτό. 

Συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα σύσκεψη τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στην οποία, εκτός των εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου και των αθλητικών σωματείων, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουκιαδάκης καθώς και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook