Η Coral A.E, πιστή στο όραμά της για παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της, ανακοινώνει μια νέα, πρωτοποριακή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ταχυμεταφορών και logistics ACS και DHL Express. Μέσω αυτής της συνεργασίας δίνεται μοναδική ευκολία στους πελάτες των πρατηρίων Shell, όπου μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν οποιαδήποτε αποστολή τους από ειδικά διαμορφωμένα lockers την ώρα που επιθυμούν, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα μη παράδοσης δεμάτων αν ο παραλήπτης δεν βρίσκεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει Σε αυτό το πλαίσιο, η Coral κάνει ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου της να μετατρέψει τα πρατήριά της σε ολοκληρωμένα σημεία κάλυψης πολλαπλών αναγκών των πελατών, ώστε να καταστήσει την καθημερινότητά τους καλύτερη και ευκολότερη.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα επιλεγμένα πρατήρια Shell με την ειδική σήμανση ACS Smart Point έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε παραλαβές ή αποστολές εσωτερικού εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα αξιόπιστα! Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον καταναλωτή, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το ACS Smart Point της επιλογής του, στο χρόνο που επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται πλέον να περιμένει την υπηρεσία courier στο χώρο του, ή να επιλέξει το ACS Smart Point που τον εξυπηρετεί αλλάζοντας το αρχικό σημείο παράδοσης της αποστολής του μέσω του αυτόματου sms που λαμβάνει από την ACS. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένα σημεία λειτουργούν αυτόματα lockers με τη σήμανση ACS Smart Point που προσφέρουν διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης και λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των Σαββατοκύριακων. Για τη μεταφορά των αποστολών τους, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν τις ασφαλείς συσκευασίες ACS, οι οποίες παρέχονται εντελώς δωρεάν στα σημεία ACS Smart Point, καθώς και να ενημερώνονται αυτόματα για την πορεία και την παράδοση της αποστολής τους με προσωποποιημένο SMS και e-mail, μέσω του σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης αποστολών Track and Trace. 

Επιπλέον, η Coral A.E., σε συνεργασία με την DHL Express, ανακοινώνει την τοποθέτηση και λειτουργία αυτοματοποιημένων σημείων παραλαβής SwipBox στην Ελλάδα, από τα οποία ο καταναλωτής θα μπορεί να παραλαμβάνει την αποστολή του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το SwipBox είναι ένα σύστημα θυρίδων υψηλής ασφαλείας, μέσα στις οποίες, κατόπιν συνεννόησης για το σημείο παραλαβής, η DHL αποθέτει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει ο πελάτης. Τα αυτοματοποιημένα σημεία SwipBox αποτελούν μια καινοτομία στην εξυπηρέτηση των διεθνών αποστολών, οι οποίες συνήθως αφορούν παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδιαίτερα για τους ιδιώτες καταναλωτές. Τα αυτοματοποιημένα σημεία SwipBox προσφέρουν μοναδική ευκολία στη διαχείριση των παραλαβών για τους πελάτες, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα της απουσίας του παραλήπτη από το χώρο παραλαβής την ώρα άφιξης του διανομέα.

Οι νέες υπηρεσίες αναδεικνύουν για ακόμη μια αφορά τη δέσμευση της Coral να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, ώστε να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα και να αποτελεί πάντα την πρώτη επιλογή των καταναλωτών.  

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους ιστότοπους www.dhl.gr και https://www.acscourier.net/el/-/acs-smart-points-se-prateria-shell.  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook