Την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 11:00, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, σε μία σεμνή τελετή, θα τιμήσει αθλητές και προπονητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το έτος 2016, ως εξής:

- Την Χανιώτισσα αθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη  για την πρόκρισή της στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας καθώς και για τις συνολικές της επιτυχίες στην Κολύμβηση.

- Την ομάδα  Κορασίδων  Συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα αγωνίσματα του ομαδικού και του Κόμπο στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων Α΄ που διεξήχθη τον Απρίλιο στο Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

- Την ομάδα Νεανίδων Συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων καθώς και την αθλήτρια Γιάννα Γκεοργίεβα για την κατάκτηση της 4ης νίκης  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

- Τους αθλητές  των Special Olympics Hellas που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα  στην Κολύμβηση, το Κανόε Καγιάκ και το Bowling.