Δεκάδες κόσμου ανταποκρίθηκε χθες το βράδυ στο κάλεσμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Χανίων και βρέθηκε στο Παλιό Λιμάνι, στη μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα ‘ΟΚΤΑΒΑ” προσφέροντας προαιρετικά τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα, αντί εισιτηρίου.

Πλημμύρισε από κόσμο ο χώρος πίσω από το Γυαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, στη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα «Οκτάβα», εκδήλωση που εντασσόταν στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 41ου Συνεδρίου της ΠΕΕ-ΟΤΕ, που πραγματοποιείται στα Χανιά.

 Παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν παιδιά από το Χορευτικό Όμιλο Χανίων «Ο Ψηλορείτης».

Ύστερα από έκκληση της ΠΕΕ-ΟΤΕ, όσοι ήθελαν -προαιρετικά- έφεραν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Π.Ε. Χανίων.

Οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίζονται το Σάββατο 28 Μαΐου, στο ξενοδοχείο “Akali”, ενώ από το πρωί στις 9 και μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι, σε ειδικό κιόσκι στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, θα εγγράφονται δότες μυελού των οστών, καθώς θα πραγματοποιείται δειγματοληψία στοματικού επιχρίσματος από το Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» και το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Το συνέδριο θα κλείσει με τη μεγάλη εσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στις 7.30 μ.μ., με θέμα «Αξίζω: Προασπίζοντας την αξία της ζωής, μέσα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η ειδική σύμβουλος της Διεύθυνσης επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ κ. Κυριακή Ζανιά, παρέδωσε στον δήμαρχο Χανίων επιταγή ύψους 2500 ευρώ για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων.

Δείτε βίντεο από την μουσική εκδήλωση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook