Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) (ΤΕΒΑ), ολοκληρώθηκε η διανομή οπωροκηπευτικών (ντομάτες) τα οποία διατέθηκαν από τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου.

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) (ΤΕΒΑ) και σε καταγεγραμμένες, στα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, ενδεείς οικογένειες. Οι αδιανέμητες ποσότητες δωρήθηκαν στα συσσίτια των Ενοριών: Αγίου Νικολάου Αλικαρνασσού, Αγίας Τριάδας, Αγίας Σοφίας, Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, Αγίου Ιωάννη Χωστού, Αγίου Μηνά, Παναγίας Μπεντεβή καθώς επίσης, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γοργοϋπήκοος», στο συσσίτιο Δειλινών και στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ, κυρία Μαρία Γ. Καναβάκη, ευχαριστεί τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου που συνέβαλαν στην υλοποίηση της διανομής, καθώς επίσης και τη Διεύθυνση Συντήρησης & Αυτεπιστασίας και τη Διεύθυνση Καθαριότητας για τη συνεργασία και τη συνδρομή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook