Συνελήφθησαν εννέα συνολικά άτομα. Ένας 17χρονος έκανε το “βαποράκι”.

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, εννέα ημεδαποί ηλικίας από 17 έως 35 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σήμερα (28.05.2016) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 17χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε ποσότητες κάνναβης τον 32χρονο, 30χρονο, 21χρονο και 20χρονη οι οποίοι και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς Υπηρεσιών  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, στις οικίες των παραπάνω συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μικροποσότητες κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία τα οποία στερούνταν απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσά, το χρηματικό ποσό των 13.640 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook