Με μεγάλη επιτυχία και πολλά παιδικά χαμόγελα  διεξήχθη τη βδομάδα που μας πέρασε το 3ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα του 6/θ  Δημ. Σχολείου Δραπανιά. Το πρωτάθλημα αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός πολύ επιτυχημένου προγράμματος εκμάθησης σκακιού που διεξήχθη όλη τη σχολική περίοδο στο χώρο του σχολείου με την συνεργασία του Α.Ο. Κισάμου και του Δήμου Κισάμου. Στους αγώνες πήραν μέρος 48 μαθητές οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. 

Στην  πρώτη κατηγορία  συμμετείχαν μαθητές από την Α’ έως Γ΄ δημοτικού σε ξεχωριστό όμιλο αγοριών και κοριτσιών. Την πρώτη θέση στα κορίτσια, στη γενική κατάταξη κατέκτησε η Γαλαριώτη Αναστασία μαθήτρια της Γ΄ τάξης, 2η η Σημαντηράκη Ειρήνη, και 3η η Μαριανάκη Αντωνία. 1η στην Α’ δημ. η Καρτάκη Γεωργία και στην Β’ δημ. η Γιατράκη Γεωργία. 

Στην αντίστοιχη κατηγορία αγοριών την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησε ο Μουντάκης Θεόδωρος  μαθητής της Β΄ τάξης. 2ος ο Πατεράκης Μιχάλης, και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Μπάλα Έγκλη, Φετόλι Στέφανος και Κοντοπυράκης Γιάννης. 1ος στην Α’ δημ. ο Στεφανουδάκης Αλέξανδρος, και στην Γ’ δημ. ο Λιάγκος Στέφανος.

Στη δεύτερη κατηγορία συμμετείχαν μαθητές από την Δ΄ έως Στ΄ δημοτικού σε ξεχωριστό όμιλο αγοριών και κοριτσιών. Την πρώτη θέση στα κορίτσια στη γενική κατάταξη κατέκτησε η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης Μαρτιμιανάκη Μαρία, 2η η Ξανθουδάκη Αλεξία και στην 3η θέση ισοβάθμησαν η Ξανθουδάκη Χάρις, Κοντοπυράκη Δήμητρα και Τυράκη Δέσποινα. 1η στην Ε΄δημ. η Φλεμετάκη Φανουρία καιι στην Δ’ δημ. η Πατεράκη Παναγιώτα.   

Στην αντίστοιχη κατηγορία αγοριών  την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μετά από αγώνες μπαράζ κατέκτησε ο μαθητής της ΣΤ΄ Γαλαριώτης Γεώργιος, 2ος ο Ντούρι Κοντραλίου και 3ος ο Σίψας Τάσος. 1ος στην Ε΄ Δημ. ο Μαρινάκης Μάνος και στην Δ’ δημ. ο Φετόλι Χρήστος. 

Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια ενώ αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλές διακοπές!

Δίνουμε από τώρα ραντεβού για του χρόνου!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook