Με πανηγυρικό τρόπο και χειροκροτήματα… έπεσε η αυλαία μίας δύσκολης σεζόν για τον Α.Ο. Χανιά, που στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος επικράτησε με 3-2 του Παναιγιάλειου.

Στο 15’ ο Μπριλάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 43’ με τον Γκοτσούλια, που αξιοποίησε την μπαλιά του Γκούφα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ ανέβασε την απόδοσή του και αφού είχε δοκάρι με τον Καμινιώτη στο 66’ κατάφερε να πάρει πάλι το προβάδισμα στο 68’ με τον Τσούτση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο.

Στο 79’ από προσπάθεια του Σκαρτσίλα η μπάλα χτύπησε και στον Καμινιώτη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2, αλλά την τελευταία… λέξη την είπε στο 85’ ένας εκ των κορυφαίων της σεζόν για τον ΑΟΧ, ο Γκέσιος, που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Τσούτση και πλάσαρε σωστά τον Τσάπαλο.

Στις καθυστερήσεις ο Καρτσαμπάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών)-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Καρτσαμπάς (78’ και 90+3’)
Κόκκινη κάρτα: Καρτσαμπάς (90+3’)

Α.Ο. Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Σάντερσον, Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Καμινιώτης (81’ Νύκταρης), Γκέσιος.

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook