Ιδανική ήταν η χρονιά για τον Κισσαμικό αλλά και για τον Βασίλη Μάντζη, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας στην παρθενική του παρουσία στη Football League.

Η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ήταν αρκετή για να μετριάσει τις εντυπώσεις μίας εξαιρετικής χρονιάς για τον Κισσαμικό.

Ο χαρισματικός σκόρερ, που πέτυχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας, μετά το τέλος του ματς δήλωσε τα εξής: «Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία νίκη, γιατί κάναμε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και νομίζω ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά που συνέβη αυτό. Από εκεί και πέρα δεν είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία η ήττα, μόνο για την εικόνα μας και δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει σε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για τη χρονιά που περάσαμε, τη διοίκηση, τον κόουτς και όλο το τιμ. Προσπαθήσαμε αρκετά να κάνουμε αυτό που πρέπει και το κάναμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και περισσότερα πράγματα».

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Στέργιος Δημόπουλος ανέφερε τα εξής: «Κλείσαμε τη σεζόν με μία νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό. Πετύχαμε τον στόχο μας και ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού κι εύχομαι και τη νέα χρονιά να συνεχίσει έτσι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook