Μία από τις σπάνιες φορές που ασχολήθηκε με τη διαιτησία ο Σπύρος Μπαξεβάνος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εκφράζοντας παράπονα για τον Σταυρουλάκη.

Ο 45χρονος προπονητής του Κισσαμικού κατά τη διάρκεια του αγώνα διαμαρτυρήθηκε αρκετές φορές προς τον ρέφερι της αναμέτρησης, με αποκορύφωμα τη φάση του 26’ με τον Αυγενικού, όπου υπήρξαν έντονα παράπονα για πέναλτι.

Στον απολογισμό της σεζόν ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας εξέφρασε τα παράπονά του και για τον κόσμο της Κισσάμου, που δεν στήριξε όσο έπρεπε την προσπάθεια που έγινε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στα περισσότερα ματς ο Κισσαμικός έπαιζε «μεταξύ γνωστών και φίλων».

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και στην ομάδα του ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και ιδιαίτερα στον Σάκη, που απ’ ό,τι διαβάσαμε δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Καρδίτσας. Η δουλειά του όλο αυτά τα χρόνια, όντας ο μακροβιότερος προπονητής στη Football League, είναι εξαιρετική και οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν εύκολα ακόμα μία χρονιά.

Από εκεί και πέρα είπαμε κι εμείς ότι θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία θετική εικόνα και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πρώτη φορά θα μιλήσω για διαιτησία, νομίζω σε ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι αυτός ο διαιτητής κατάφερε και εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε η μοναδική ομάδα στη Football League που δεν έχει πάρει ούτε ένα πέναλτι και μιλάμε για καταφανέστατα πέναλτι, όπως και σήμερα νομίζω ήταν πέναλτι. Αυτό και τίποτα άλλο… Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αυτός ο εκνευρισμός και η μη ηρεμία δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ορθολογικά τις περισσότερες φορές καταφέραμε μέσα από σωστή ανάπτυξη να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά το ποδόσφαιρο τελικά έτσι είναι, δέχεσαι ένα γκολ και χάνεις το παιχνίδι, είσαι εκνευρισμένος και δεν μπορείς να βγάλεις από εκεί και πέρα την όποια καλή εικόνα είχες στο πρώτο ημίχρονο, να μπορέσεις τουλάχιστον να ισοφαρίσεις το παιχνίδι. Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γι’ αυτή τη χρονιά. Πρώτα απ’ όλα τα παιδιά θα πρέπει να πάρουν τα αμέριστα συγχαρητήρια από εμένα, γιατί έκαναν και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, με προετοιμασία και όλες τις προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου σε πλαστικό γήπεδο και μόνο την Κυριακή το παιχνίδι στο χόρτο. Είναι άξιοι συγχαρητήριων για την προσπάθειά τους, αγόγγυστα είναι και ήταν εκεί πέρα κι έκαναν την προσπάθειά τους και νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας αν του έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα θα καταλήξει έκτη ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα το πίστευε. Τα συγχαρητήρια τα πρώτα αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα να δώσω σε όλους τα συγχαρητήρια, από τον πρώτο, δηλαδή από τον πρόεδρο, τη διοίκηση, νομίζω όλη η ομάδα λειτουργεί σωστά κι έκανε καλά τη δουλειά της ώστε να βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρίσκεται, από το τεχνικό επιτελείο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή. Το παράπονό μας είναι ότι αυτά τα παιδιά θα ήθελαν λίγο περισσότερο υποστήριξη από τον κόσμο της Κισσάμου, την οποία δεν την είχαν μέσα στη χρονιά. Παίζαμε μεταξύ γνωστών και φίλων! Νομίζω ότι άξιζαν κάτι παραπάνω για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και θα ήταν και η ηθική ανταμοιβή για αυτούς και για τον πρόεδρο και τη διοίκηση που κάνουν τόσο κόπο και σπαταλάνε χρήματα για να μπορέσει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους, με υγεία και η καινούρια χρονιά πάλι να ξεκινήσει με φιλοδοξίες, με κόπους, με οράματα για κάτι καινούριο και κάτι νέο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook