Στην εκδήλωση του Συλλόγου Αλατσατιανών, η οποία ήταν αφιερωμένη στην  Άλωση της Πόλης,  παρευρέθη το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου  ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Νέα Αλάτσατα, στην πλατεία της περιοχής και  περιελάβανε φωτογραφική έκθεση, ομιλία της φιλολόγου κ. Μάγδας Φραγκούλη με τίτλο «Εάλω  η Πόλις» και συναυλία της χορωδίας του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη.

Εκτός του Δημάρχου Ηρακλείου,  στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.  Αριστέα Πλεύρη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνος Πατακός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ  κ. Νίκος Φακουρέλης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Δημόπουλος και ο πρ. βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook