Βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι, γεμιστήρας, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες – Επιπλέον, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας

Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, 31χρονος και 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, απείθεια και υπόθαλψη εγκληματία. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς, διενεργήθηκε έρευνα στην σπίτι και σε προαύλιο χώρο του 29χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 37, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή.

Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην 22χρονη, βρέθηκε να μεταφέρει τσάντα την οποία έβγαλε από  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 29χρονου,  που περιείχε πιστόλι με το γεμιστήρα του, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, τα οποία και κατασχέθηκαν. Έτσι η νεαρή επιβαρύνθηκε με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εξαρτήματα μοτοσυκλετών (εξατμίσεις). 
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook