Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, για έργα που έχουν ολοκληρωθεί στον ΒΟΑΚ.

Επίσης στην επιστολή επισημαίνονται σημεία του εθνικού δρόμου στα οποία θα πρέπει να δοθεί προσοχή και να ολοκληρωθούν εργασίες διαγράμμισεις, φωταγώγησης και καθαρισμού.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα έργα οδοποιίας που έχουν πραγματοποιηθεί στον ΒΟΑΚ, από Ρέθυμνο και Γεωργιούπολη προς Σούδα.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερες επιστολές, σύμφωνα επίσης με την ετήσια έρευνα που διεξάγει το ΜΑΙΧ  & το Πολυτεχνείο Κρήτης , σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες στον Νομό μας,  είναι θέματα που αφορούν την οδοποιία και τους δρόμους και η ασφάλεια που νοιώθουν οι ίδιοι χρησιμοποιώντας αυτούς τους δρόμους .

Θα σας παρακαλούσαμε , όπως ολοκληρώσετε όλο το κομμάτι του ΒΟΑΚ, δίνοντας έμφαση από διακλάδωση Καλάμι / Καλυβών  έως Κίσσαμο , στο οποίο κομμάτι χρειάζεται να γίνουν τα ακόλουθα : 

•    Αποψίλωση των δέντρων από το κεντρικό διάζωμα στη γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας ( από κόμβο Σούδας έως Σταλό ) 
•    Καινούριες διαγραμμίσεις και τοποθέτηση  ανακλαστικών  σε αυτές , κυρίως εκεί που δεν υπάρχει φωτισμός 
•    Ενεργοποίηση των υπαρχόντων πυλώνων φωταγώγησης (δυστυχώς μόλις το 30% των πυλώνων είναι σε λειτουργία) .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook