Μια εξαιρετική μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές  τα παιδιά της  χορωδίας  του Δήμου Πλατανιά  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμβάρι, το  Σάββατο 28 Μαΐου 2016 , υπό  την διεύθυνση της   κας Κυριακής Μπονάτου και με την συνεργασία του, κ. Χρήστου Ρώσσου.

Υπέροχα μελωδικά τραγούδια ακούστηκαν από τα παιδιά  αφιερωμένα,  στο Μίκη Θεοδωράκη και το Μάνο Λοϊζου.

Επίσης τα παιδιά πραγματοποίησαν επίδειξη των Μουσικών Οργάνων, στα οποία εκπαιδεύονται  επιτυχώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Τη μουσική παράσταση παρακολούθησαν ο  Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο οποίος στο χαιρετισμό του εξέφρασε  για μια ακόμη φορά τα θερμά του  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πλαισιώνουν την χορωδία και ευχαρίστησε την ΟΑΚ για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου,  ο Δ/ντης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης κ.Κων/νος Ζορμπάς ,οι Αντιδήμαρχοι κ. Δασκαλάκης Νικόλαος , κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης  και αρκετός κόσμος.

 Ο Δ/ντης της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Ζορμπάς Κωνσταντίνος, στην έναρξη της εκδήλωσης  παρέδωσε στον Δήμαρχο Πλατανιά, γκραβούρα, που απεικονίζει τον πρωτοβυζαντινό ναό, αφιερωμένο στο Μιχαήλ Αρχάγγελο, γνωστός ως “Ροτόντα”, στην Τ.Κ. Επισκοπής .