Το The Rainbow Project διοργανώνει πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης για την Γιορτή Ισότητας Δικαιωμάτων στις 05/06 και ώρα 14:00 στην παραλία Φλορίδα στον Καρτερό Ηρακλείου. Η παραλία βρίσκεται πάνω στην στροφή μετά την εκκλησία του Άγιου Ιωάννη, δίπλα από την πολεμική αεροπορία. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: 

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το The Rainbow Project καλεί εθελοντές και ενδιαφερόμενους πολίτες σε μια δεύτερη συνάντηση την Παρασκευή 03/06 και ώρα 18.00 στο καφέ La Brasserie, Πλατεία Κοραή 15.

Το The Rainbow Project είναι μια πρωτοβουλία γιορτής δικαιωμάτων στο Ηράκλειο, μια γιορτή που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο 24 Ιουνίου στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στοχεύει στο να αφουγκραστεί αλλά κυρίως να δώσει το βήμα σε ανθρώπους που βλέπουν τα δικαιώματά τους να καταπατώνται και να τους πει πως μετά από κάθε μπόρα βγαίνει και το ουράνιο τόξο. Όπως και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το ουράνιο τόξο έχει χρώματα που διαφέρουν μεταξύ
τους αλλά αποτελούν μέρος ενός αδιαίρετου συνόλου που κάνει τις ζωές μας πιο όμορφες κι ανθρώπινες. Διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία, την ταυτότητα φύλου, την ηλικία, την κοινωνική προέλευση, ή ακόμη και τη διαφορετική γνώμη
είναι καθημερινότητα στην κοινωνία μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει: σήμερα. Σπάμε τη σιωπή πριν γίνει συνενοχή.

Είμαστε ενεργοί πολίτες με διαφορετικές αφετηρίες που ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους σκοπούς του The Rainbow Project. Μέσα από τη γιορτή και το παιχνίδι θέλουμε να μάθουμε να συνυπάρχουμε, μικροί και μεγάλοι, με σεβασμό στη διαφορετικότητα που μας κάνει μοναδικούς.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook