Στην γιορτή του ψωμιού «La fête du pain» που έγινε στην Πλατεία Schuman στις Βρυξέλλες το Σάββατο 28 Μαΐου συμμετείχε το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο εξωστρέφειας της επιχειρηματικότητας.

Τα Χανιά παρουσίασαν τα εξαιρετικά προϊόντα τους μέσω χορηγιών από δεκαοκτώ (18) επιχειρηματίες μέλη του ΕΒΕΧ, ενώ οι επισκέπτες ανακάλυψαν, γεύτηκαν και παρακολούθησαν την προετοιμασία ξεχωριστών Χανιώτικων μεζέδων και εδεσμάτων από την Chef Ιωάννα Παντελάκη.

Με την παρουσία του το Επιμελητήριο άνοιξε ένα δίαυλο επικοινωνίας για τους επιχειρηματίες της Κρήτης και τον απόδημο ελληνισμό, μέσω των τοπικών αντιπροσώπων διανομής στις Βρυξέλες, με τους οποίους ήρθε σε  επαφή. Απώτερος σκοπός της συμμετοχής στη γιορτή ψωμιού, η πρόσκληση επιχειρηματιών να επισκεφτούν τα Χανιά και να γνωρίσουν τα προϊόντα των Χανίων  με αμοιβαία ανταποδοτικά οφέλη.

Χορηγοί: AGRICOLA, AVOEL, BIOLEA, CRETA BAKERY, ELIDIA OLIVE OIL TRADING, ELIVA, EVER CRETE ΕΠΕ. ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, TERRA CRETA SA, Α.Ε. ΑΝΩΣΚΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΤΟ ΜΑΝΝΑ, ΑΡΤΩ-ΜΑΡΚΟΣ ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗΣ & ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΝΙΩΤΑΚΗ Ο.Ε., ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ Α.Β.Ε.Ε., ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΙΚΕ, ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΚΤΑΡ ΕΠΕ, ΜΠΑΓΑΚΗΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ  & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΥΙΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε., ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΑΕ