Έπειτα από την ανακοίνωση των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στο Cave Stage των Ματάλων τις δυο πρώτες μέρες του Matala Festival,  τη σκυτάλη παίρνει το line up της Κυριακής.

Μεγάλα ονόματα όπως οι Dub Pistols από Λονδίνο και ο αγαπημένος σε όλους Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιστούν την τελευταία μέρα του φεστιβάλ και το σίγουρο είναι πως ο κορυφαίος θεσμός της νοτίου Ελλάδας θα απογειώσει τη διάθεση μας στα ύψη.

Οι μουσικές που θα πλημμυρίσουν την παραλία των χίπις μαζί με τον ξέφρενο χορό που θα έχει στηθεί ολόκληρο το τριήμερο θα μας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό το καλοκαίρι.

Για αυτό λοιπόν, ας εφοδιαστούμε με όρεξη, αισιοδοξία, ζωντάνια αλλά και πολύ κέφι, γιατί το Matala Festival 2016 είναι εδώ και μας περιμένει για ένα απίθανο τριήμερο.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 – 3η ΜΕΡΑ “MATALA FESTIVAL 2016”

Pulse: Ένα πενταμελές αγγλόφωνο alternative rock σχήμα έρχεται για να ξεσηκώσει τους φίλους της ροκ μουσικής μέσα από ένα ξέφρενο πάρτι στη παραλία των Ματάλων. Η δυναμική τους εμφάνιση  σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες συνθέσεις τους και τις διασκευές αγαπημένων κομματιών προσφέρουν ένα μουσικό υπερθέαμα. Το τραγούδι τους “Confessions” ψηφίστηκε ως το τραγούδι του τριμήνου (Μάρτιος- Ιούνιος 2016) ενώ κέρδισαν πρόσφατα την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ”Jumping Fish”.

The Moka Band: Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το μουσικό συγκρότημα “The Moka Band” τo οποίο συνδυάζει soul, funk ρυθμούς με αρκετά στοιχεία groove, δημιουργώντας έναν πρωτοποριακό ήχο μουσικής. Προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από τα live τους, το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα θα βρίσκεται την Κυριακή στη σκηνή των Ματάλων με τραγούδια από τον προσωπικό τους δίσκο αλλά και με έξυπνες πειραγμένες διασκευές γνωστών κομματιών που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας χαρίσουν αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Shade & the Soul Gig: Ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο συγκρότημα θα βρίσκεται στο cave stage των Ματάλων και θα μας απογειώσει με το μουσικό του ρεπερτόριο. Soul, funk, reggae και disco διασκευές αποτελούν τις μουσικές τους μελωδίες από τραγούδια των 60’s έως και των 90’s που άφησαν εποχή. Προσπαθώντας, να αγγίξουν  τον αυθεντικό ήχο και την αισθητική των συγκεκριμένων μουσικών ειδών, θα προσφέρουν ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα ενώ παράλληλα θα ερμηνεύσουν τραγούδια γραμμένα από την αγγλίδα τραγουδίστρια του συγκροτήματος, την Shade.

Dub Pistols: Ένα από τα κορυφαία punk & ska act συγκροτήματα, οι Dub Pistols, έρχονται απευθείας από Λονδίνο, την Κυριακή 19 Ιουνίου, τελευταία μέρα του φεστιβάλ. Με ιδρυτή τον Barry Ashworth, από το 1996 μέχρι και σήμερα, οι Dub Pistols ή αλλιώς Pistoleros, αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, με εκατομμύρια θαυμαστές να τους ακολουθούν στα 20 χρόνια της ενεργής τους πορείας. Η δεξιοτεχνία τους να αναμειγνύουν διαφορετικά είδη μουσικής όπως ska, reggae, dub, hip hop και rock’n’roll, τους οδήγησε σε σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Moby, Limp Bizkit, Ian Brown, Korn και Bono. Με συμμετοχές σε σπουδαία φεστιβάλ ανά τον κόσμο, οι Pistoleros ξέρουν πώς να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό πάρτι χωρίς τελειωμό.

Maraveyas Ilegal: Ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης με πολλές μουσικές επιτυχίες στο ενεργητικό του θα έρθει για να μας ξεσηκώσει με την ιδιαίτερη φωνή του. Οι συνεργασίες του με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Γιώτα Νέγκα και η Έλλη Πασπαλά, του πρόσφεραν μοναδικές εμπειρίες ενώ η συμμετοχή του σε πάνω από 200 συναυλίες και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό, με κορυφαία τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ “Dranouter FolkFestival” του Βελγίου, εμπλούτισαν σημαντικά την καλλιτεχνική του πορεία. Με αγαπημένα τραγούδια όπως το “Δεν ζητάω πολλά“, “Φίλα με ακόμα”, “Λόλα”  και πολλές ακόμα γνωστές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί.

Today is life, tomorrow never comes!

MATALA FESTIVAL

17,18 & 19 Iουνίου 2016 – Παραλία Ματάλων – Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση: Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε.

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων – Ματάλων

Εκτέλεση Διοργάνωσης: Cretanart Productions

Μέγας Χορηγός: FIX HELLAS

Xορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook