Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής για την παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας του νομού. Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Τουρισμού κ. Γιάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ.Γρηγόρης Τάσιος, καθώς και επιχειρηματίες του Τουρισμού του νομού.

Στα πλαίσια της εν λόγω ημερίδας, παρουσιάστηκε το πρότυπο πιστοποίησης «We do local» από τον Διευθ.Σύμβουλο κ.Ανδρέα Μεταξά στους ξενοδόχους που παρευρέθησαν, οι οποίοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό επιθυμούσαν να ενημερωθούν για τα οφέλη και την διαδικασία πιστοποίησης των ξενοδοχείων τους με το πρότυπο αυτό.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ – «We do local» με σκοπό την προώθηση και εφαρμογή του προτύπου στις ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής. Επίσης, ανακοινώθηκε η συμμετοχή δύο επιχειρηματιών της Χαλκιδικής στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ, του κ.Γρηγόρη Τάσιου και του κ.Γιάννη Λασπά, δύο καταξιωμένων επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου της περιοχής.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν την Παρασκευή 27-5-2016 στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στην Νέα Ποτίδαια,  οι κκ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ- «We do local»  και ο  κ. Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook