Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης του νόμου περί όπλων συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί στη Σητεία.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι τρεις άνδρες, ηλικίας 30, 43 και 36 ετών συνεπλάκησαν για ασήμαντη αφορμή μέσα σε μπαρ με δύο ομοεθνείς τους, στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι πέντε Αλβανοί ενώ διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες σε μπαρ στη Σητεία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή, με συνέπεια ο 36χρονος, βοηθούμενος από τον 30χρονο ομοεθνή του να επιτεθεί και να μαχαιρώσει με ένα στιλέτο τόσο τον 29χρονο συμπατριώτη του, όσο και τον 27χρονο.

Ο 26χρόνος τα ξημερώματα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εξήλθε στις 11 σήμερα το πρωί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο με το θύμα να μεταφέρεται αρχικά στο Νοσοκομείο Σητείας τραυματισμένος στο χέρι και την κοιλιακή χώρα, όμως για κακή του τύχη, στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν υπήρχε εφημερεύων χειρουργός και τον άτυχο άνδρα εξέτασε γυναικολόγος…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook