Εκτός από Πλατανιά και Κισσαμικό αρκετές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Χανίων εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Σπάθα:

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική και πανάξια άνοδο της ομάδας τους στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ονειρικό ταξίδι της Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ!

Άρης Βουκολιών:

Ο Άρης Βουκολιών συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας του ΙΝΚΑ για την μεγάλη τους επιτυχία, την άνοδο στη Γ Εθνική και εύχεται εξίσου πετυχημένη πορεία και στην επόμενη χρονιά…

Κεραμειά:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά, συγχαίρουν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και επάξια εκπροσώπηση των Χανίων στην κατηγορία. Τα Χανιά μας έχουν να υπερηφανεύονται πλέον και για την τέταρτη ομάδα τους σε εθνικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια και πάλι!

Κρ. Αστέρας:

Ο Κρητικός Αστέρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που αντανακλά σε όλο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Α.Ε. Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας συγχαίρει την ομάδα του ΙΝΚΑ για την άνοδο στην Γ Εθνική και εύχεται ολόψυχα του χρόνου να καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους αλλά και να διαφημίσουν το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας:

Ένα ακόμα μεγάλο όνειρο μόλις επιτεύχθηκε.

Η ομάδα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή και όλο το τεχνικό του επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτό το πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα και έφεραν την ομάδα στην επομένη κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του.

Θα θέλαμε όμως ως συνεργάτες στα τμήματα υποδομής, να δώσουμε ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κέρδισε ένα ακόμα τίτλο, αυτόν του ήθους και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που σπανίζει στον χώρο του ποδόσφαιρου που όλοι υπηρετούμε. 

Ευχόμαστε μέσα από την κάρδια μας καλή τύχη στην νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών Ραπανιανών “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, που αποδεικνύει τη συνεχόμενη άνοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Το παράδειγμα της ομάδας του ΙΝΚΑ, που μέσα σε λίγα χρόνια πέτυχε τόσα σπουδαία πράγματα, φανερώνει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο.

Θύελλα Καλάθενων:

Ο Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και εύχεται από καρδιάς καλή και μακροχρόνια επιτυχία στις Εθνικές Κατηγορίες, ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους τρεις Κισσαμίτες ποδοσφαιριστές (ΒΕΣΤΑΚΗ, ΝΤΕΝΤΑΚΗ και ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗ) οι οποίοι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες:

Τα Δ.Σ των ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός Α.Ο, Ε.Θ.Κ και Λεόντων Ακρωτηρίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές συγχαίρουν την διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν για την ιστορική άνοδο της ομάδας τους στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανάλογες επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!!!

Απόλλων Αγ. Ιωάννη:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Γρανίτης:

Ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγίας Μαρίνας συγχαίρει την ομάδα του ΙΝΚΑ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Α.Π. Σούδας:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων σας στη νέα κατηγορία.

Αστέρας Χαλέπας:

Ο ΑΠΣ Αστέρας Χαλέπας συγχαίρει την Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την άξια άνοδό της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Άρης Σούδας:

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική και πανάξια άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Είναι μια επιτυχία που συμβάλλει τα μέγιστα άνοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε δε ολόψυχα καλή συνέχεια και ευόδωση των στόχων σας, στο δύσκολο έργο σας στη νέα κατηγορία.

Παλαιόχωρα:

Ο Αθλητικός Ομιλος Παλαιόχωρας συγχαίρει το ΙΝΚΑ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.. Εύχετε ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικο τιμ και στο συμβούλιο, υγεία, αισιοδοξία και καθιέρωσή στην κατηγορία..!

Κορωνίδα:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ.Α. ΚΟΡΩΝΙΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κι εύχονται επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης συγχαίρουμε τις ομάδες ΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ-ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ και ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook