Στάση αναμονής τηρούν οι δικηγόροι του Ηρακλείου για το θέμα του Εφετείου αναμένοντας τις εξελίξεις για την ίδρυσή του ενώ θα συνεχίσουν την αποχή .Αυτή τη στάση αποφάσισαν στη διάρκεια της σημερινής Γενικής Συνέλευσης του δικηγορικού συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου .Εξάλλου με αγωνία αναμένουν και την αυριανή εξέταση της υπόθεσης από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι θα μπορούν να παρασταθούν σε υποθέσεις που παραγράφονται ή είναι σχετικές με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από απόφαση και σχετική άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Εκλογές

Μέσα σε όλα αυτά οι δικηγόροι ετοιμάζονται και για τις φετινές εκλογές τους, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 27 Φεβρουαρίου.

Η προθεσμία για την κατάθεση των συνδυασμών έληγε χθες στις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τότε είχε γίνει γνωστό ότι στη μάχη για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα ριχτούν δύο συνδυασμοί. Ο ένας είναι ενιαίος και ενωτικός, αποτελούμενος παρατάξεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και ένα τμήμα της Αριστεράς, ενώ ο δεύτερος θα πρόσκειται καθαρά στην Αριστερά.

Επικεφαλής στον έναν από τους δύο θα είναι σίγουρα ο νυν πρόεδρος Βασίλης Λαμπρινός. Σημειώνεται ότι οι εκλογές γίνονται κάθε τρία χρόνια την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook