Τα πρατήρια Shell υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με μια νέα μοναδική προσφορά που περιμένει τους οδηγούς που θα τα επιλέξουν για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων τους. Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα τρία διαφορετικά αντηλιακά ή το λάδι μαυρίσματος της γνωστής μάρκας Coppertone με κάθε ανεφοδιασμό του οχήματός τους.

Αναλυτικότερα, όσοι επισκεφθούν τα πρατήρια Shell, μπορούν να αποκτήσουν το αντηλιακό ή το λάδι μαυρίσματος που επιθυμούν, γεμίζοντας το αυτοκίνητο τους με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing και καταβάλλοντας μόλις €3 επιπλέον. Εναλλακτικά, μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν που επιθυμούν με την αγορά τουλάχιστον 20 λίτρων Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και επιπλέον χρέωση €5. 

Όσοι επισκεφθούν τα πρατήρια Shell, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από αντηλιακό γαλάκτωμα Coppertone υψηλής προστασίας SPF 30, μεσαίας προστασίας SPF 15 και αντηλιακό για παιδιά πολύ υψηλής προστασίας SPF 50+. Τέλος, υπάρχει διαθέσιμο και λάδι μαυρίσματος Coppertone για μεταξένιο δέρμα και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί!

Η προσφορά ισχύει στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια και θα διαρκέσει από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Αυγούστου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook