Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο μετά την εξαιρετική πορεία του Κισσαμικού στην πρώτη του παρουσία στη Football League, αλλά πλέον πήρε και επίσημη μορφή.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που τίνει να γίνει… Μπαξεβανάκης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πήρε το “χρίσμα” από τη διοίκηση του Κισσαμικού για την τεχνική ηγεσία. Ο 45χρονος προπονητής μάλιστα θα συμμετέχει σε λίγο καιρό και στη Σχολή UEFA PRO που θα γίνει στη Ρόδο, αλλά θα έχει στον… νου του και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Στο πλευρό του, ως συνεργάτης του και υπεύθυνος εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά και ο Τάκης Τσακαλίδης.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός, εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά τους στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, αποφάσισε ομόφωνα να εμπιστευτεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την τεχνική ηγεσία στον Σπύρο Μπαξεβάνο και να συνεχιστεί η συνεργασία με τον υπεύθυνο εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών Τάκη Τσακαλίδη.

Οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Υπάρχει σίγουρα ικανοποίηση από την πλευρά μου. Κι εγώ και η διοίκηση θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, ξέρω με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω, μου έχει δώσει πολλά πράγματα η ομάδα και προσπαθώ κι εγώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος θα είναι να κάνουμε πάλι κάτι καλό, αν και σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή που ολοκληρώθηκε».

Οι δηλώσεις του Τσακαλίδη για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Μετά από την επιτυχημένη πορεία που έχουμε κάνει, βάσει αποτελέσματος και της βαθμολογικής θέσης που κατέλαβε η ομάδα, τώρα είμαστε σε μία διαφορετική φάση. Πρέπει να φανούμε περισσότερο συγκρατημένοι για τη νέα χρονιά. Υπάρχει αισιοδοξία και ικανοποίηση και πιστεύω ότι θα πορευτούμε πάλι πανομοιότυπα και οτιδήποτε άλλο προκύψει στη συνέχεια θα είναι υπό εξέταση. Σίγουρα αν κι εφόσον προκύψει ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια προς την προσπάθεια που γίνεται από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες τότε πιστεύω ότι θα πάμε το ίδιο καλά και μπορεί και καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook