Την περιοχή της Κουντούρας, που πρόσφατα, οι θερμοκηπιακές καλλιέργειές επλήγησαν από την χαλαζόπτωση επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Θανάσης Καρούντζος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι  το μέγεθος της καταστροφής.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο κ. Καρούντζος:

«Αποφασίσαμε, άμεσα να ζητήσουμε μια συνάντηση με τον Κώστα Σκανδαλίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία παράλληλα, θα συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές του Νομού και ο Διοικητής του ΕΛ.ΓΑ.

Η καταστροφή στα θερμοκήπια είναι μεγάλη. Εμείς μαζί με την Περιφέρεια θα συνδράμουμε ώστε να γίνει πιο γρήγορα η υποβολή των αιτήσεων και η κατάθεση των δικαιολογητικών.»

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Βουλγαράκης, σημειώσε πως:

«Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να επισπευστούν οι διαδικασίες, όσον αφορά τις αποζημιώσεις των παραγωγών.»

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Σελίνου Βύρων Ψαράκης, υποστήριξε πως:

«Κάθε χρόνο, λόγω καιρικών φαινομένων η Κουντούρα δοκιμάζεται με καταστροφές. Η τωρινή χαλαζόπτωση, δημιούργησε μεγάλες καταστροφές. Τώρα αυτό που περιμένουμε, είναι την έμπρακτη στήριξη της πολιτείας, καθώς τα θερμοκήπια δεν ανήκουν μόνο στον ιδιοκτήτη, αλλά γενικότερα στην Επαρχία Σελίνου, αφού συμβάλουν στην οικονομία του Νομού.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook