Τελευταία ενημέρωση 21:54

Μια πρωτοφανής σε έκταση αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά για τον εντοπισμό όπλων και ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατασχεθεί βαρύς οπλισμός και έχουν πραγματοποιηθεί σωρεία συλλήψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, εδώ και αρκετούς μήνες βρέθηκε “ομάδα” που διακινούσε τεράστια ποσότητα όπλων και πυρομαχικών και στην οποία εμπλέκοντο και αστυνομικοί.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σύνδεση της υπόθεσης με την πρόσφατη σύλληψη δύο ειδικών φρουρών για υπόθεση όπλων.

Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία των Χανίων, συντονίζεται από την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος στην Αθήνα και σε αυτήν συμμετέχουν αστυνομικές δυνάμεις από  την Αθήνα αλλά και το Ηράκλειο. Ενδεικτικό του μεγέθους της επιχείρησης είναι ότι σε αυτήν πέρνουν μέρος περιπου 150 αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr το πρωί είχαν γίνει πάνω από 10 συλλήψεις, κυρίως για όπλα ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκέσει όλη μέρα. Εκτιμήσεις από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο αριθμός των συλληφθέντων ενδεχομένως να αυξηθεί.

Πάντως οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται απο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook