Το Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων «Χρήστος Πολέντας» στη Νερατζιά Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σε ένδειξη σεβασμού και τιμής της μνήμης των θυμάτων της ασφάλτου.  

Τον κ. Παυλόπουλο υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο χώρο ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής των Οικογενειών των Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων κ. Σταύρος Πολέντας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι το πάρκο αυτό στέλνει το μήνυμα στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο ότι είναι άδικο να χάνονται ζωές νέων ανθρώπων στην άσφαλτο και αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη να θέσει υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των νέων με στόχο την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Στη συνέχεια ο κ. Μαλανδράκης και ο κ. Πολέντας παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα στον κ. Παυλόπουλο για την επίσκεψή του ενώ ακολούθησε μικρό παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook