Τραυματιοφορείς συμβούλευσαν τους συγγενείς 33χρονης που υπέστη εγκεφαλικό να την αφήσουν να ξεμεθύσει και δεν την μετέφεραν σε νοσοκομείο – Η ασθενής βρίσκεται σε κώμα, ενώ η οικογένειά της ζητά εξηγήσεις από τις αρμόδιες Αρχές 

Σε κώμα βρίσκεται μια 33χρονη γυναίκα από τη Βρετανία έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, καθώς δεν υπήρξε άμεση βοήθεια από τους τραυματιοφορείς που κλήθηκαν να την παραλάβουν και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

Όταν η οικογένεια της 33χρονης κάλεσε το ασθενοφόρο για να την πάρει οι τραυματιοφορείς συμβούλευσαν τους συγγενείς της να την αφήσουν πρώτα να ηρεμήσει στο σπίτι της, θεωρώντας ότι είναι μεθυσμένη. Πέρασαν εννέα ολόκληρες ώρες και η Claire Mozaffari κατέρρευσε μένοντας χωρίς ιατρική βοήθεια. 

Το επόμενο πρωί και εφόσον η κατάστασή της δεν είχε βελτιωθεί η 33χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο του NewCastle, όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο η Mozaffari παραμένει σε κώμα και πλέον οι οικογένειά της ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των τραυματιοφορέων που δεν την παρέλαβαν αμέσως για να τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο. 

Εκπρόσωπος της αρμόδιας υπηρεσίας για τη λειτουργία των ασθενοφόρων ανέφερε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι η έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook