Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά. 

Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν,  την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016, ο Δήμος Πλατανιά, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 

Στην εκδήλωση  παρουσιάστηκε,  ο “Χορός των Λουλουδιών και η έκκληση της Μάνας Γης”  (δρώμενο με παιδιά), η προβολή εικόνων για το περιβάλλον και εικόνες των ωραιότερων μπαλκονιών  του Κυπάρισσου , έγινε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, στα παιδιά που συμμετείχαν στο δρώμενο και στους ιδιοκτήτες των ωραιότερων μπαλκονιών, έγινε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων και  τέλος την εκδήλωση έκλεισε  το Τμήμα Μουσικής της V Μεραρχία Πεζικού, με ελαφρολαϊκό  πρόγραμμα. 

Ευχαριστούμε όλους όσους συνείσφεραν για την πετυχημένη ολοκλήρωση αυτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την  V Μεραρχία Πεζικού για την συμμετοχή της.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενος αναμνηστικά δώρα και  παραδοσιακό κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook