Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, το ΚΙΔΗΣΟ Χανίων, καυτηριάζει τον τρόπο με τον οποίο ο δήμαρχος Χανίων χειρίστηκε το θέμα της υπαγωγής των Τάφων των Βενιζέλων στο Υπερταμείο. Συγκεκριμένα τονίζει ότι ο κ. Βάμβουκας και οι συνεργάτες του σύρθηκαν από τις εξελίξεις αντιδρώντας μόνο μετά τη λαϊκή κατακραυγή. Τέλος το ΚΙΔΗΣΟ αναρωτιέται με καυστικό τρόπο και φωτογραφίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, για το είδος της πολιτικής που ακολουθεί η δημοτική αρχή.

Δείτε την ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ:

“Την τελευταία στιγμή, μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η έκταση – εθνικό σύμβολο – που φιλοξενεί τους τάφους των Βενιζέλων, το άγαλμα του Καγιαλέ αλλά και το ρημαγμένο άγαλμα της Ελευθερίας πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Χανίων και κατά προέκταση στον Ελληνικό λαό γλυτώνοντας την μεταβίβασή του στο «Ευρωπαϊκό Υπερταμείο Ξεπουλήματος». 

Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Χανίων και οι συνεργάτες του σύρθηκαν πίσω από τις εξελίξεις και μόνο μετά από λαϊκή αντίδραση κινητοποιήθηκε. Είναι εύλογα τα ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα και την βούληση του Δήμου Χανίων , αν πράγματι υπάρχει αδυναμία διαχείρισης ή ο Δήμαρχος ακολουθεί την πολιτική απαξίωσης πατριωτικών και εθνικών συμβόλων που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξαιρουμένου βεβαίως των κάδρων με τον Άρη Βελουχιώτη στα υπουργικά γραφεία.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook