Σε αίνιγμα για τις αστυνομικές αρχές έχει εξελιχθεί η υπόθεση με μια χαμένη τσάντα και πρωταγωνιστή έναν άνδρα, κάτοικο Γαζίου, που άρχισε να ξετυλίγεται από τη Κυριακή

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», ο εν λόγω άνδρας, τη Κυριακή το πρωί βρήκε μια τσάντα με αντικείμενα που έμοιαζαν με αρχαία και κατευθείαν τηλεφώνησε σε ένα φίλο του λιμενικό να τον ρωτήσει τι να πράξει.

Ο φίλος του τον συμβούλεψε να τα παραδόσει στην Αστυνομία ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το 100 του έδωσαν οδηγίες για τη διαδικασία παράδοσης της τσάντας.

Καθ’οδόν προς την Αστυνομική Διεύθυνση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο άνδρας δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα που του έλεγαν να μην δώσει την τσάντα στις αρχές ενώ όπως ο ίδιος καταγγέλλει δύο άγνωστα οχήματα τον παρακολουθούσαν μέχρι να φτάσει στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση δεν δίνουν παραπάνω στοιχεία ενώ δεν αποκλείεται ο άνδρας να έχει πέσει «θύμα» φάρσας φίλων του που σκηνοθέτησαν το όλο σκηνικό για να γελάσουν με τον πανικό που προκάλεσαν στο φίλο τους