Η κυβέρνηση επιτρέπει σε offshore εταιρίες από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια κατήγγειλε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση φαίνεται να πριμοδοτεί τις offshore. 

«Σε όλη την Ευρώπη θέλουν να ξέρουν ποιος έχει ένα κανάλι, εδώ η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό παράθυρο ώστε να έρθουν εταιρείες με σκοπό να κάνουν ξέπλυμα χρήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης. 

«Οι κατά καιρούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου από όλη εκείνη την περίοδο βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε δε, σχολιάζοντας την πρόσφατη κόντρα του με τον πρωθυπουργό στη Βουλή. 

«Βουλευτές που δεν αμφισβητώ την προσωπική τους εντιμότητα α πρέπει να απαντήσουν γιατί έδωσαν στέγη “στα ορφανά του Άκη”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τάχθηκε επίσης κατά της μείωσης των μισθών εξηγώντας ότι παρά τις συνεχείς μειώσεις μισθών η χώρα δεν έγινε ανταγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά το διάλογο που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία του Ποταμιού στο Κέντρο δήλωσε πεπεισμένος ότι αυτός μπορεί να πετύχει «αν μπουν στο παιγνίδι νέες δυνάμεις» και ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία ενός νέου μεταρρυθμιστικού εκσυγχρονιστικού κινήματος αρκεί – όπως είπε- να συμφωνήσουμε στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Αναφερόμενος εξάλλου στις «αποχωρήσεις» 12 πολιτευτών του Ποταμιού από το κίνημα ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά ότι «μερικοί έχουν αποχωρήσει εδώ και πολλούς μήνες, άλλοι έχουν διαγραφεί» και τόνισε ότι όλο αυτό «είναι ένα επικοινωνιακό τρικ», ενώ αναρωτήθηκε: «Πόσες φορές θα αποχωρήσει κάποιος για να γίνει πρωτοσέλιδο;».

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook