Οι τρεις στόχοι του εμπορικού συλλόγου Χανίων για να "ζεσταθεί" η αγορά προς όφελος καταστηματαρχών και καταναλωτών

Η λειτουργία χώρου πώλησης στοκαρισμένων εμπορευμάτων, δημιουργία  ομίλου φίλων και μελών του Εμπορικού Συλλόγου  με δυνατότητες λπρονομίων και καλύτερων τιμών καθ όλη την διάρκεια του έτους και η σύναψη συμφωνίας για τα μέλη του συλλόγου, με την Τράπεζα ATTICA BANΚ  για την προμήθεια μηχανημάτων e-POS δωρεάν και με προμήθεια συναλλαγών 0,80%, είναι στις προσθέσεις του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων προκειμένου να "ζεσταθεί" η αγορά προς όφελος καταστηματαρχών και καταναλωτών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου:

Πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 30 Μαΐου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, όπου και διαπιστώθηκε ότι συνεχίζεται η  δύσκολη οικονομική κατάσταση  που βιώνουν οι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι στην πόλη μας. Το ήδη λεηλατημένο εισόδημα μας, δέχεται νέα φοροεπιδρομή  και  κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη συντονισμένης δράσης  μαζί με τους εργαζόμενους , τους αγρότες , τους συνταξιούχους , την νεολαία , για την ανάκτηση αυτών που μας έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια.

 Η συντριπτική υπερψήφιση του Διοικητικού Απολογισμού αλλά και του νέου προγραμματισμού του συλλόγου μας , μας αναγκάζει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της σύγκρουσης με τις πολιτικές που μας αφανίζουν, χωρίς αυταπάτες και συμβιβασμούς. Η εξοντωτική φορολογία, η ανύπαρκτη  κοινωνική ασφάλιση – υγεία , τα κόκκινα δάνεια, οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις, η κατάργηση της  Κυριακάτικης  Αργίας, κ.α., για εμάς είναι κυρίαρχα ζητήματα  που θα είναι στην πρώτη γραμμή της αγωνιστικής μας δράσης. Παράλληλα προχωράμε σε πρωτοβουλίες, που κατά  την γνώμη μας,  θα βοηθήσουν την καλύτερη εμπορική δραστηριότητα των μελών μας αλλά και των συμπολιτών μας. 

 Πρόθεση μας είναι:

1ον,  η λειτουργία χώρου πώλησης στοκαρισμένων εμπορευμάτων των μελών μας σε    δύο  περιόδους του έτους (7-15 Σεπτέμβρη) και (1-7 Μάρτη)

2ον,   η δημιουργία ομίλου φίλων και μελών του Εμπορικού Συλλόγου  με δυνατότητες προνομίων και καλύτερων τιμών καθ όλη την διάρκεια του έτους.

3ον,   σύναψη συμφωνίας για τα μέλη του συλλόγου, με την Τράπεζα ATTICA BANΚ  για την προμήθεια μηχανημάτων e-POS δωρεάν και με προμήθεια συναλλαγών 0,80%.

 Η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου μας είναι προϋπόθεση για την αποτελεσματική μας δράση.