Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα «Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα» και σε αυτήν θα υπάρχει παρέμβαση της προέδρους του ΝΟΧ, Χαρούλας Πράπα-Μυλωνάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Παρέμβαση στην Ημερίδα «Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 12 Ιουνίου η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη.

Η κυρία Πράπα Μυλωνάκη θα είναι αυτή που θα ολοκληρώσει με την τοποθέτησή της την Ημερίδα που έχει ως θέμα τη μάστιγα των αναβολικών και που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής:
10:30 Προσέλευση προσκεκλημένων.
10:35 Καλωσόρισμα.

– Κύριος Δαμασκηνός, μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου.
– Απόστολος Βουλγαράκης, αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
– Αναστάσιος Βάμβουκας, δήμαρχος Χανίων.
10:45 Χαιρετισμοί
– Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.
– Βασίλης Σεβαστής, γενικός γραμματέας, πρώην πρόεδρος ΣΕΓΑΣ.
– Κυριάκος Νανούσης, ομοσπονδιακός γιατρός Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), μέλος Ιατρικής Επιτροπής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA), αντιπρόεδρος Ιατρικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN), πρώην Πρόεδρος Συλλόγων Δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ.
– Γιάννης Δασκαλάκης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.
– Παρασκευή Ορφανουδάκη, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.
– Νικόλαος Παπαδάκης, διευθυντής Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
– Σάκης Κουβάτσος, πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων και πρόεδρος του Α.Ο. Κύδων Χανίων.
11:15 Κεντρική ομιλία
– Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», πρώην υφυπουργός Εσωτερικών.
11:30 Εισηγήσεις
– Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
– Γιάννης Παπαδογιαννάκης, δικηγόρος, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείων Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης, αρχηγός των ελληνικών αθλητικών αποστολών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988), της Βαρκελώνης (1992), του Σύδνεϋ (2000) και της Αθήνας (2004).
– Γιάννης Σφυράκης, χειρούργος ορθοπεδικός, επιμελητής Νοσοκομείου Χανίων, μέλος Αθλητιατρικής Εταιρίας Ελλάδας, επικεφαλής γιατρός της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.
12:30 Παρεμβάσεις
– Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Χανίων
– Σωτήρης Λαβούτας, πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook