Μία «Ημερίδα» με ξεχωριστό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, και ώρα 10:30 π.μ, με θέμα: Αναβολικά: Απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή Ιδέα.   Και έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον η παραπάνω πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση για δύο λόγους:

Πρώτον διότι θα τελειστεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, ενώ την  κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και, δεύτερον  γιατί συνδιοργανωτές είναι αξιόμαχοι φορείς του Κέντρου - η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και ο ΣΕΓΑΣ - οι κυριότερες Αυτοδιοικητικές Οργανώσεις των Χανίων - η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Χανίων - και οι σημαντικότεροι πολιτιστικοί εκπρόσωποι της πόλης - ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος και ο Ναυτικός Όμιλος.  

Μάλιστα, το γεγονός ότι θα μετάσχει ενεργά στην εκδήλωση και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ευαισθητοποίησε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ), η οποία θα αποστείλει εκπρόσωπό της, τον αθλητίατρο Κυριάκο Νανούση,  ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό.  

Έτσι, το πρώτο μέρος του Προγράμματος διαμορφώθηκε ως εξής: Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κύριος Δαμασκηνός, υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, δήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Βάμβουκας, γενικός γραμματέας και πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής,  εκπρόσωπος της ΚΟΕ αθλητίατρος Κυριάκος Νανούσης, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων  Γιάννης Δασκαλάκης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Δρ. Παρασκευή Ορφανουδάκη, διευθυντής του ¨Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος¨ Νικόλαος Παπαδάκης, πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων και πρόεδρος του ¨Γ.Σ. Κύδωνα¨ Χανίων Σάκης Κουβάτσος, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Χαρά Μυλωνάκη - Πράπα (παρέμβαση) και πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Σωτήρης Λαβούτας (παρέμβαση).

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook