Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στους Αγ.Δέκα, η ολομέλεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Δήμου Γόρτυνας, όπου συγκροτήθηκε, ύστερα από διαβούλευση, ο πρώτος οργανωτικός πυρήνας του Κινήματος στο Δήμο Γόρτυνας, τον οποίο απαρτίζουν οι: Αποστολάκης Χαράλαμπος, Βασιλάκης Ματθαίος, Βασμαριδάκης Χρυσόστομος, Κασσωτάκης Γιάννης, Μπουντουράκης Σταύρος, Σκουλάς Δημήτρης, Σταματάκης Γιώργος, Σταματάκης Δημήτρης και Χαριτάκης Γιώργος. 
 
Βασικό συμπέρασμα της συζήτησης που έγινε ήταν, ότι τώρα που οι μύθοι των Σαμαρά και Τσίπρα κατέρρευσαν, τώρα ο κόσμος διψάει για πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα, και τα έργα τους συμβαδίζουν με τα λόγια. Και είναι ώρα να ξαναβγει μπροστά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μοναδικός πολιτικός που προώθησε και υλοποίησε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από το τέλμα και να μπορεί να σταθεί στις δικές της δυνατότητες. 


 
Και συμφώνησαν ότι αυτό είναι το διακύβευμα, η εκ βάθρων Αλλαγή της χώρας, που πρέπει να κατανοήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα. 
 
Τέλος, οι οργανωτικές πρωτοβουλίες του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με σκοπό να συγκροτηθούν Συντονιστικές Γραμματείες και οργανωτικοί πυρήνες και στους υπόλοιπους δήμους του νομού Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook