Σε αργία έχει τεθεί δάσκαλος που υπηρετούσε σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων.

Ο δάσκαλος, κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση σε βάρος παιδιών κάτω των 14 ετών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη ενώ ο φάκελος του, μαζί με τρεις ακόμη υποθεσεις με καταγγελίες για αποπλάνηση ανηλίκων, βρίσκεται στο γραφείο της γενικής επιθεωρήτριας δημόσιας διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, κινώντας παράλληλα τις ανάλογες πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος τους.

Η πρώτη υπόθεση, σύμφωνα με το newpost.gr, αφορά δάσκαλο στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ήδη τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία. Η δεύτερη πόθεση αφορά καθηγητή μουσικής στην Κατερίνη ο οποίος καταγγέλθηκε για αποπλάνηση παιδιού κάτω των 12 ετών και ασέλγεια κατά συρροή σε παιδιά κάτω των 14 ετών και ήδη τέθηκε σε αργία.

Η τρίτη υπόθεση αφορά δάσκαλο στη Θεσσαλονίκη για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ εξακολούθηση.Τέθηκε ήδη σε αυτοδίκαιη αργία και του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook