Επίσημη επίσκεψη στην Κορέα πραγματοποιεί ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έχει διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς και πολιτικούς φορείς και εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κρήτης στην παγκόσμια έκθεση μεταφορών και τουρισμού που διεξάγεται στη Σεούλ.

Μεταξύ των επαφών που έχει πραγματοποιήσει συμπεριλαμβάνονται αυτές με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Σεούλ Διονύση Σουρβάνο, με τον εμπορικό ακόλουθο Θανάση Καραπέτσα, τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και με τις επίσημες αντιπροσωπείες της Κίνας, της Ινδίας, του Αζερμπαιτζάν και της Αργεντινής.

Στο περιθώριο των επαφών που πραγματοποιεί ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση ” Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Περιφέρεια Κρήτης να ενισχύσει τις δράσεις εξωστρέφειας με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος του νησιού.

Μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με κορυφαία στελέχη παγκόσμιας εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και των μεταφορών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είμαστε το μοναδικό περίπτερο Περιφέρειας που συμμετέχει στην έκθεση κάτι το οποίο έχει αποκομίσει άκρως θετικά σχόλια από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook