Ανακοίνωση του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τα όσα συνέβησαν σε εκδήλωση στο Ηράκλειο με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας:

«Καταδικάζουμε κάθε ενέργεια βίας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, όπως αυτές που συνέβησαν το Σάββατο, στο Ηράκλειο, σε εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ωστόσο, είναι απόλυτη υποκρισία το γεγονός ότι στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αναφέρεται: «Το συνταγματικά κατοχυρωμένο με αγώνες του λαού μας δικαίωμα της ελευθερίας συνάθροισης και έκφρασης θα προστατευθεί για όλους τους πολίτες. Με δημοκρατία, εξωστρέφεια και πολιτικό θάρρος.»

Είναι ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης που χαρακτήρισε την κίνηση «Παραιτηθείτε» ως «ένα κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Ποιος; Ένας από τους πολλούς που έχτισαν πολιτικές καριέρες εξωθώντας αγανακτισμένες μάζες σε καθημερινές διαδηλώσεις, δικαιολογώντας τους προπηλακισμούς «μνημονιακών» υπουργών ως δίκαιη λαϊκή οργή και σερβίροντας τα πιο χυδαία ψέματα!

Το «όρια της συνταγματικής ανοχής» στη νόμιμη διαμαρτυρία πολιτών άγγιξαν όσοι ως αντιπολίτευση διαδήλωναν «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73».

Είναι τα ίδια όρια που ξεπέρασε στήνοντας ένα αντισυνταγματικό δημοψήφισμα για να αγνοήσει το αποτέλεσμά του την επόμενη ημέρα.

Οι ολοκληρωτικές αποχρώσεις τις κυβέρνησης και δυσανεξία της στη δημοκρατία συνιστά τη δεύτερη φύση της.

Η κοινωνία έχει κουραστεί από το ψέμα και την υποκρισία! Φύγετε!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook